Forside Nyhetsarkiv Webshop Sosialt Kontakt
  Om serien Radio Gaga app Utgivelser Gjestebok In English
Looking for the english version of
the Radio Gaga app? Click here!

Radio Gaga app til iPhone og iPad!

"Denne anmelder anbefaler at du løper til nærmeste Iphone eller Ipad, og laster ned Øyvind Sagåsen sin Radio Gaga-app enten eieren vil eller ikke!"
Anmeldelse fra serienett.no

Ny versjon: 1.1.1!
Nytt: Synkroniserings / reparasjonsfunksjon.

Gaga-appen har funket som ei kule, men en funksjon har vært etterspurt, nemlig synkronisering! Nå er denne endelig på plass! Les mer her!

Er det noen striper du ikke har lest? Er det en superfønny sekvens du husker vagt, men som du ikke finner igjen? Misset du de første Radio Gagastripene? Nå er redningen her i form av en helt egen Radio Gaga app!

Med denne appen kan du lese Radio Gagastriper på iPhonen eller iPaden din! Lekkert og brukervennlig grensesnitt som er enkelt å bla og finne frem i. Her blir stripene automatisk satt i system i arkivet, og du finner lett frem til favorittstripene dine!

Selve appen kan du kjøpe på AppStore, og det følger med hele 60 striper. Ikke verst til kun kr 14,00! Deretter kan du laste ned flere striper fra AppStore. Disse er lett tilgjengelige fra en egen seksjon inne i appen. Hver pakke inneholder 20 striper og koster kun kr 11,00 per pakke! Stripene lagres i appen, og du kan dermed lese dem selv når du er offline. Det vil bli lagt til flere pakker med striper fortløpende i kronologisk rekkefølge. Vil du lese stripene både på iPhonen og ipaden din? Ingen problem! Alle striper kan synkroniseres med et enkelt tastetrykk.

Likte du appen? Legg gjerne inn en vurdering eller en kommentar på AppStore i iTunes og hjelp til med å spre det glade budskap:)

En fullstendig oversikt over hvilke stripepakker som er tilgjengelige, finner du her! Selve kjøpet og nedlastningen foretar du imidlertid fra inne i appen.

Priser:

Radio Gaga app: kr 21,00 (inkludert 60 striper)
Pakke med 20 striper: kr 11,00

Har du lyst til å promotere Radio Gaga appen på Facebooksiden din? Det gjøres enkelt ved å klikke her!

 
 

Nyeste stripepakkene:

Oversikt over alle tilgjengelige stripepakker.

Følg Radio Gaga på Twitter eller Facebook, så får du beskjed når nye pakker er tilgjengelige.

Stripe 2441 til 2460

7/08 2017

Tobben skriver barnebok. Prøver, ihvertfall...


Stripe 2421 til 2440

2/08 2017

Tobben tar Erlend med på fisketur.


Stripe 2401 til 2420

7/07 2017

Bakke prøver å lokke hipstere til baren.


Du finner dem under "kjøp striper" inne i appen!

 
 
Bli gardist nummer 759 !