Forside Nyhetsarkiv Webshop Sosialt Kontakt
  Om serien Radio Gaga blad Utgivelser Gjestebok In English

Betingelser ved kjøp av original Radio Gaga-stripe

Selve kjøpet foregår slik:

  1. Plukk ut den / de stripene du ønsker i GagaGalleriet, fyll ut skjemaet og klikk på "send bestilling"! Så snart bestillingen er mottatt, vil jeg sjekke at originalen(e) finnes i arkivet og at den / de er i god nok stand til å rammes inn og henges på veggen.
  2. Så snart denne kontrollen er gjennomført, får du tilsendt en link til innbetaling. Denne kan gjøres på sikker måte via Vipps eller PayPal. Hos PayPal kan du betale med din PayPal-konto eller med vanlig kredittkort.
  3. Når innbetaling er mottatt av selger, vil stripene bli klargjort og evt. levert til innramming etter kjøpers ønsker.
  4. Når stripene så er klare, vil disse bli sendt til kjøper via Posten Norge / Bring evt. hentet av kjøper hos selger. Ved utsending via post, vil kostnadene for dette falle på kjøper.
  5. Leveringstid er, inkludert klargjøring, innramming og levering, ca 2-3 uker.
  6. Kunstavgift på 5% tilkommer på alle kunstverk som er prissatt til over kr 2000,-, jfr. kunstavgiftsloven.

Hva er det jeg kjøper?

  1. Du kjøper selve originalen av stripen, tegnet og tusjet av Flis. Med andre ord et helt unikt kunstverk til å eie og ha på veggen.
  2. Stripene er laget med tusj på overflatebehandlet papir. Tusjen er relativt lysekte, men vil, som nesten all annen kunst, blekne hvis den blir utsatt for direkte sollys.

Rettigheter over kjøpte originaler

  1. Ved kjøp av en original, tilfaller eierskapet til denne unike originalen kjøper.
  2. Kjøper har imidlertid ingen copyright / bruksrett for åndsverket (originalen). Det vil si at kjøper ikke kan selge retten til å publisere åndsverket til en tredjepart eller gi tillatelse til å gjengi stripen i tidsskrifter, på nettsider eller i andre publikasjoner. Copyrighten / bruksretten tilhører ene og alene opphavsmannen til åndsverket; Øyvind Sagåsen (Flis).

Kontakt meg dersom du lurer på noe.

Bli gardist nummer 769 !