JuleGagagaver

Her er årets julegavetips fra Radio Gaga! Gjør unna julehandelen med et par tastetrykk og sikre deg noe som garantert blir en suksess under julegrana!

Radio Gaga cover 2020

Radio Gaga gaveabonnement

Julegaven som varer hele året! Gi noen du bryr deg om en god dose latter rett i postkassen åtte ganger i 2022! Dette lekre bladet inneholder kremen av norsk tegneseriehumor og har av anmeldere blitt kåret til Norges beste humormagasin to år på rad! Ved kjøp av gaveabonnement, får du et fint gavekort du kan legge under treet.

Radio Gaga bok "Du er på lufta!"

«Du er på lufta» signert utgave!

Årets rykende ferske Radio Gaga-bok. Samtlige striper fra 2020 er samlet mellom to permer og signert av serieskaperen. Det er et begrenset antall signerte eksemplarer igjen, så her er det førstemann til mølla!

Radio Gaga - Omrockering

«Omrockering» nå på tilbud!

Radio Gaga-stripene fra 2019 samlet i en lekker bok, signert av serieskaperen. En pryd for enhver bokhylle. Det er et begrenset antall signerte eksemplarer igjen, så her er det førstemann til mølla! Nå kun kr 149!

Radio Gaga kopper

Radio Gaga-kopper

Snasne og vanntette Radio Gaga-kopper. Kan brukes til de fleste fludium samt til å øse liten båt med. Tåler godt oppvaskmaskin og har hanken på høyre side. Hvis du har samlemani, kan du jo kjøpe hele settet på 10 og snekre en hylle til å ha dem på!

Radio Gaga T-skjorte

T-skjorter og annet tøy

T-skjorter, hettegensere, capser og andre klesplagg med hele Gagagjengen! Alt i god kvalitet og i mange forskjellige varianter og lekre farger!

Radio Gaga - Over til DAB

«Over til DAB» – nå på tilbud!

Radio Gaga-boka fra 2019! Stappfull av Radio Gaga-striper i lekker innbinding! Nå er denne på salg til kun kr 179,-. Et røverkjøp, med andre ord!

Radio Gaga - Andre sending

«Andre sending» nå på tilbud!

Etter mange henvendelser fra fansen, har de aller første Radio Gaga-stripene endelig blitt samlet mellom to permer. Dette er bind to. I denne lekre softcoverboka, kan du lese om Radio Gagas spede begynnelse. Nå kun kr 149,-!

Utvidet Sendeflate

«Utvidet sendeflate»

En gjennomført Radio Gaga-bok fra 2016. Her finner du en lang spesialhistorie om Rolf som ser konspirasjoner overalt. Et knippe oppegående mennesker har i tillegg valgt ut sine favorittsekvenser fra Radio Gaga og presenterer dem i denne boka. Nå kun kr 245,-