Bli med i GagaGarden!

GagaGarden er kompaniet for deg som er interessert i tegneserien Radio Gaga. Her får du tilgang til en del innhold som ikke er tilgjengelig for hvermannsen. Vi snakker daglige Radio Gaga-striper, konkurranser, nyheter med mer!

Les Radio Gaga!

Vi får mange henvendelser fra folk som vil lese Radio Gaga. Produksjonen av serien ble avsluttet i slutten av 2022, men det finnes over 20 år med moro fra verdens fjerneste nærradio å ta av.

Ved å melde deg inn i GagaGarden, kan du få din daglige dose på nett! Vi legger ut hele arkivet, en stripe hver dag. Stripen blir liggende i en uke, før den blir skjøvet ut av siden. Dermed kan du få en dose Gagamoro til morgenkaffen hver dag, eller du kan samle opp og lese alle syv en dag i uka.

Radio Gaga stripe 2798
Radio Gaga stripe 2798

Som medlem får du:

Tilgang til å lese Radio Gaga daglig på nett. Vi publiserer hele Radio Gaga-arkivet, en stripe per dag. Stripene blir liggende i syv dager før de blir skjøvet ut av siden.

Mulighet til å vinne flotte premier! Det blir konkurranser og quizer hvor du kan vinne signerte bøker eller ettertraktet Radio Gaga-merch!

Nyheter! Meld deg på GagaGardens nyhetsbrev og få med deg hva som skjer! Det være seg nye utgivelser, konkurranser eller spesialtilbud på bøker og album.

Bli med i diskusjonen! Du kan lese og kommentere alle innlegg.

Vinn et Radio Gaga badehåndkle og bli den raffeste på stranda!

Allerede medlem?

Logg inn her!

Bli medlem!

Pris for medlemskap er kun kr 99,- per halvår (6 måneder). Medlemsavgiften går til å dekke serverleie, porto for tilsending av premier og vedlikehold av nettstedet.