Personvernerklæring

Hvem vi er

Innfall AS (org.nr. 822 083 242) er 100% eid av serieskaperen Øyvind Sagåsen. Firmaets hovedgeskjeft er å administrere all publikasjon av Radio Gaga og andre tegneserier laget av Sagåsen.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler dem inn

Dersom du kun navigerer på nettsidene, blir ingen personopplysninger samlet inn. Dersom du registrerer deg som bruker (såkalt GagaGardist) på www.radiogaga.no, lagrer vi følgende opplysninger.

  • navn
  • epostadresse
  • brukernavn
  • passord
  • din nettside (valgfritt).

Disse opplysningene blir samlet inn for å opprette en bruker i GagaGarden, som er en forening for folk som er over gjennomsnittet interessert i tegneserien Radio Gaga. Registrering / innmelding i denne vil deg tilgang til innhold, tilbud, konkurranser etc. som ikke er tilgjengelig for uregistrerte brukere av nettsiden. Du kan selv velge å slette din bruker og alle opplysninger knyttet til denne når du måtte ønske.

Nyhetsbrev

I tillegg kan du melde deg på nyhetsbrev via våre nettsider. Dette er for å sende deg varsler om nytt tilgjengelig innhold på nettsidene. Det er valgfritt om du vil melde deg på nyhetsbrevet. Til denne funksjonen bruker vi tjenesten www.mailerlite.com . Tjenesten er valgfri, og ikke påkrevd for å være bruker (GagaGardist). Du kan selv velge å melde deg av nyhetsbrev når du måtte ønske, via link i nyhetsbrevet. Personopplysningene dine vil da slettes fra MailerLites database.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

På disse nettsidene har du muligheten til å kontakte oss via et kontaktskjema. Opplysningene som blir samlet inn via dette, er:

  • Navn
  • e-post
  • bakgrunn for henvendelsen.
  • Selve henvendelsen.

Disse opplysningene blir kun tilsendt Innfall AS. Opplysningene blir brukt til kommunikasjon med den som henvender seg til oss. De blir oppbevart på en trygg og sikker måte lokalt hos oss så lenge de er relevante som referanse.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Vi bruker Google Analytics for å analysere trafikk på nettstedet. IP-adresser blir anonymisert. Innhentede opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Opplysningene du legger igjen her på www.radiogaga.no når du oppretter bruker (GagaGardist), vil ikke bli delt med noen tredjepart. De er kun tilgjengelige for webadministrator i Innfall AS.

Dersom du melder deg på nyhetsbrev, vil informasjonen du oppgir her, bli delt med MailerLite. Informasjon om MailerLites personvernstiltak finner du her: https://www.mailerlite.com/gdpr-compliance

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Kontaktinformasjon

Innfall AS
v/ Øyvind Sagåsen
Torfæusgate 72
4009 Stavanger
Vår nettstedsadresse er: https://radiogaga.no
e-post: