Kategorier
Bøker Utgivelser

Du er på lufta!

I «Du er på lufta» har vi samlet alle Radio Gaga-stripene fra 2020 i en lekker bok!

Nok en gang har de dyktige folkene på Egmont satt sammen en skikkelig lekker Radio Gaga-bok! Denne har fått tittelen «Du er på lufta!», og inneholder samtlige striper fra 2020! Vi kan by på geiteredaksjonssjefer, oransje presidenter og pandemikonspirasjoner, for å nevne noe.

«Etter å ha humret meg gjennom denne samlingen, kan jeg konstatere at det er liv i Radio Gaga-redaksjonen som aldri før. Tidvis bobler det av kreativitet og lekenhet.» Les hele anmeldelsen her!

Nils Vermund Gerstad, Serienett

Terningkast 6 Stavanger Aftenblad gir boken like godt terningkast 6:

«Det er nå gått 20 år siden Øyvind Sagåsens «Radio Gaga» dukket i bladet «Bizarro», før serien tok veien til «Ernie» og siden «Pondus». I 2019 fikk den sitt eget blad. I løpet av disse årene har «Radio Gaga» blitt bedre og bedre. Det er nå forsvinnende lite å utsette på serien som fungerer flott både stripe for stripe og i sammenhengende historier.» Les hele anmeldelsen her!

Geir Flatøe, Stavanger Aftenblad

Ved lanseringen av denne boka, jobber vi tett med Norli bokhandel. Du kan bestille signerte eksemplarer fra deres nettside, og enten plukke opp eksemplaret ditt i nærmeste Norli bokhandel eller få det tilsendt i posten. De 50 første som bestiller, får en tegning i boka, i tillegg til signatur.