Kategorier
Album Utgivelser

Juleønsket

Ingen jul uten Radio Gaga julehefte, fylt til randen av julestemning i form av spesialhistorie, julestriper, knallbra biserier og julekryssord!

Også i 2020 kommer det nytt julehefte med gjengen fra Radio Gaga. I år er hovedrosinen i julepølsa spesialhistorien «Juleønsket», hvor Brita og Børre har blitt jagd ut i kulden av Magne for å gå dør til dør og oppfylle lytternes juleønsker. Det går selvsagt ikke helt etter planen.

Du finner også juleinnslag i form av Intet nytt fra Kollektivet og Oskar Erobreren. I tillegg kan vi skru opp julestemningen enda et hakk med spesiallaget julequiz og julekryssord. Radio Gaga «Juleønsket» er å finne hos din lokale bladforhandler eller bokhandler. Hvis det er utsolgt, kan du bestille online fra Ark.

«Ein flott langhistorie, «Juleønsket», Eit før nemnt gjestespel frå Torbjørn Lien – «Gry baker nordnorske julekaker» – som er forvirrande, intenst og Lien i storform. Oskar Erobreren feirar jul og der er rikeleg med Radio Gaga julestriper.

Ikkje stort anna å seie enn: Kos.»

Les hele anmeldelsen!

Knut Robert Knutsen, serienett.no

«Den nyskrevne åpningshistorien satte i gang gapskratten, og slik fortsatte det helt til siste side.»

Les hele anmeldelsen!

Harald Fossberg, Aftenposten

«Heftet byrjar med Børre og Brita som skal oppfylle eit juleønske. Dette går sjølvsagt ikkje som planlagt, men det endar jo … godt til slutt.»

Frode Haaland, Grannar

«Radio Gagas julehefte er ikke heftet du kjøper om du skal komme i julestemning. Men det betyr ikke at du ikke skal kjøpe det. For heftet byr på god humor, så vel som stort kryssord og quiz.»

Les hele anmeldelsen!

Nora Steenberg – Vebjørn Rogne, Bok365